EwwuL : The Ordinary Boy
Churp Churp Churp-ing
Monday, August 5, 2013 | 4:58 PM | 0 comments

Assalamualaikum


Hey stalkers! Tadi Faqrul blogwalking jap, bukan main giat awak semua update pasal Churp Churp. Hehe. Best kan ada churp-churp. Boleh buat side income semasa blogging. But, ada juga Faqrul tengok manusia ni macam gelojoh nak dapat duit. Tamak ea? Tak boleh macam tu. Kita kena bersabar sikit. Dan kita kena panjang akal lagi. Maksud Faqrul is, kalau you all nak money masuk dalam kuantiti yang banyak, you all pun kenalah promote iklan kat Churp Churp dengan banyak :) Kalau malas, jangan merungut kalau duit income tu sikit :)

Okay these are rules for churp: 

  1. Kena rajin untuk promote iklan Churp Churp 
    Macam yang Faqrul bagitahu tadi, you all kena rajin. Mari Faqrul ejakan, R-A-J-I-N . Pandaii! Hah, kalau korang malas, income masuk tak banyak. So, bila tak banyak, mulalah awak mengomel itu ini. Setimpal lah dengan usaha korang; rajin = income banyak | malas = income sikit, lagi teruk langsung tak ada :)
  2.  Jangan Menipu
    Hah? Menipu? Yess. Sekarang ramai orang suka menipu dari jujur. Nak tahu permainan diorang macam mana? Macam ni; -First, diorang ambil link iklan churp-churp then paste kat Facebook or Twitter and tulis caption sebegini "klik untuk gossip terkini" . Padahal tak ada pun, korang dapat duit. Tak baik tau.
  3. Promote Melalui Facebook/Twitter/Blog
    Apa guna kalau you all ada FB, Twitter, blog tapi tak tahu macam mana nak guna. For those who has fanpage at facebook, you all guna lah alternatif tersebut untuk promote iklan Churp Churp you all. Kalau tak ada, you all sent link kat inbox FB friends you. Tapi, kalau diorang spam Faqrul tak tahu. seeloknya tak perlu. For Twitter, you kena pandai mengayat sikit supaya followers you klik pada link Churp Churp korang :) Untuk blog, pandai-pandai korang update pasal iklan churpchurp anda :P
Itu sahaja yang dapat Faqrul kongsi, sebelum korang tutup blog ni, please klik >SINI< >SINI< dan >SINI<. Thanks and Assalamualaikum :)
SINCERELY,
FAQRUL HISYAM





hello cute stalker(s) ! I'm owner of this.just be nice here. then i will nice with you #byOwner
[ FB ! | TWITTER ! |
diary About Stuff



template by: Sha's daughter
editor: EwwuL !
Doodle: tumblr
Software: AP CS5