EwwuL : The Ordinary Boy
Nuffnang Malaysia = Side Income
Monday, August 5, 2013 | 3:14 PM | 0 comments

Assalamualaikum

Hey stalker. Hari ni Faqrul nak update something yang mungkin akan menarik minat anda semua. Okay, for those yang ada blog sendiri, but senyap macam tu je, I suggest you all daftar dengan Nuffnang Malaysia . Okay Nuffnang ni boleh membantu kita dapatkan side income. Ertinya, dalam you all update blog, you all akan dapat money money money! Asalkan blog anda tuh ada pengunjung. Why kena ada pengunjung? Haa, pengunjung ni lah yang akan tolong awak dalam dapatkan side income :) 

Caranya? Klik >SINI< Dulu. Okay, Like This:

  • Buka Website Nuffnang Malaysia, klik >SINI<
  • Then Klik "Join Nuffnang"
  • You all isi borang pendaftaran.
  • Selepas itu, satu mail akan dihantar ke anda punya e-mail. 
  • Sila confirm kan e-mail anda dengan tekan link yang terdapat di mail tersebut.
  • Then, anda akan diminta untuk daftar masuk sekali lagi ke Nuffnang. Letak lah e-mail korang semua and password.
  • Dah Log in, update profile picture anda.
  • Tekan "Manage Blog", dan isi borang yang terdapat disitu :)
Oke, ini just separuh dari instruction nya. Banyak lagi. Hohoho. Tangan lenguh nak menaip :( Sorry :p . Now, kat akaun Nuffnang Faqrul baru je dapat RM 0.30 . Gelak lah puas-puas -.- Baru buat akaun Nuffnang derr -.- Haha. Faqrul mengaku yang Nuffnang agak lambat sedikit money masuk. Sebab tuh korang kena rajin :) Rajin apa? Rajin letak iklan Nuffnang dalam blog korang. Dan rajin memujuk pengunjung blog korang klik link Iklan tersebut dan baru duit boleh masuk! Kalau you all malas, 'malaslah' jugak money masuk :p .

Selain Nuffnang , ada yang lain seperti:
That's all for today. Good luck :) Assalamualaikum

SINCERELY,
FAQRUL HISYAM




hello cute stalker(s) ! I'm owner of this.just be nice here. then i will nice with you #byOwner
[ FB ! | TWITTER ! |
diary About Stuff



template by: Sha's daughter
editor: EwwuL !
Doodle: tumblr
Software: AP CS5