EwwuL : The Ordinary Boy
Raya Raya Raya
Monday, August 5, 2013 | 1:26 PM | 0 comments

Assalamualaikum

Tinggal berapa hari je lagi nak raya. So, mestilah ada yang busy tolong parents kat rumah. Cat rumah lah, tukar langsir lah, tukar perabot lah, macam macam nak tukar. Yang penting, biar lah kita beraya dalam keadaan yang sederhana, asalkan cukup apa kita perlu. Tapi, ada jugak segelintir manusia yang gemar menghabiskan wang untuk menukar segala bagai perabot dalam rumah. Eh bedah, raya sebulan je. Bukan setahun -.- Gila tak? 

     Kad Raya? Lapuk Dah!
     Haha. Ni lah topik yang nak dibincangkan hari ni. Hello! Siapa kata bagi kad raya tuh dah LAPUK? Memang lah zaman sekarang makin lama makin maju, kita boleh mesej bagai semua, call itu ini. But, kad raya makin dilupakan. Zaman dulu-dulu, kad raya ni lah paling laris tau kalau dijual. Sekarang? Tak payah cakap, jual lah beribu-ribu keping kad raya kat depan kedai, habuk pun tarak beli! Eh, you all nak tahu tak, couple yang sweet ialah couple yang berikan kad ucapan kepada pasangannya. Haa :D Ingat apa? Sweet gila tahap cipan you know. Lagi sweet dari couple yang habiskan duit taip mesej panjang-berjela kalah karangan BAHASA MELAYU format SPM.

Warna Baju Raya?
     Ini penting! Lagi penting dari buat kuih hang yang tak menjadi tu. Gurau-gurau. Korang tahun ni warna baju raya warna apa? Merah? Biru? Hijau? Purple? Macam-macam colour. Kelas! Faqrul tahun ni warna Ungu . Semangat Ungu! Jyeahhh. Soalan cepumas! : Korang ikut warna baju raya family ke GF/BF ? Haa! Jawab-jawab. Hahaha! Jangan Tak Jawab. Haha. Untunglah siapa yang ikut warna baju couple dia, bak kata orang, "Bagai Pinang Di Belah Dua". *tangan dibahu, mata ke atas* .

Okay lah, Faqrul ada something nak kena buat. See you next time stalker :* Assalamualaikum!



SINCERELY,
FAQRUL HISYAM



hello cute stalker(s) ! I'm owner of this.just be nice here. then i will nice with you #byOwner
[ FB ! | TWITTER ! |
diary About Stuff



template by: Sha's daughter
editor: EwwuL !
Doodle: tumblr
Software: AP CS5